Lashez.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.


Aveți întrebări?
Întrebări frecvente

Livrarea produselor se realizează în termen de 72 de ore (3 zile) de la primirea comenzii. Costul de expediere este de 19 lei, gratuit peste suma de 200 de lei.

Comenzile sunt procesate și livrate în ordinea în care au fost primite, până la epuizarea stocurilor. În cazuri excepționale, unele articole pot fi expediate ulterior, dar într-un termen ce nu depășește 3-4 săptămâni de la primirea comenzii. În aceste cazuri costurile de expediere vor fi încasate o singură data, la livrarea principală a comenzii, chiar dacă livrarea integrală a comenzii se va efectua în mai multe rânduri.

Aceste lucruri sunt valabile doar în cazul vânzării cu amănuntul. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive ce nu țin de companie.

 

Toate prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA.

 

Plata comenzilor se poate realiza în următoarele moduri:

În avans


plata online, prin card,  direct în magazinul online www.lashez.com
prin transfer bancar în contul RO02FNNB001102003823RO01, deschis la Credit Europe Bank, cu precizarea numărului comenzii în detaliile de plată

La livrare


cu numerar, la momentul livrării coletului de către curier
cu numerar, la momentul ridicării coletului de la oficiul poştal

 

Modalități de livrare

Livrarea comenzilor se face exclusiv pe teritoriul României. Comenzile sunt livrate de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-17.00.

Fiecare comandă este expediată la adresa indicată de utilizator în momentul înregistrării sale. Livrarea comenzilor se realizează prin curier.

Costurile livrării

· 19 lei pentru comenzile sub 200 de lei

· GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 200 de lei.

NOTĂ: În cazul în care localitatea de destinație a comenzii nu este inclusă în rețeaua de centre de distribuție a companiei de curierat coletul va fi expediat în regim de ramburs prin Poșta Română. Cheltuielile de expediere sunt în acest caz de 19 lei.

 

Ai comandat online și produsul nu ți se potrivește?

Ca să poți returna produsul trimite-ne o notificare la adresa de email contact@lashez.com
Poți returna produsele comandate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor. Cheltuielile de returnare a produselor cad în sarcina ta, ca expeditor.

Când returnezi produsele ai grijă ca ele să fie în ambalajul original, cu etichetele intacte, împreună cu o copie a facturii fiscale. Produsele cumpărate se returnează prin aceeași metodă în care au fost trimise, prin curier, dar fără ramburs. Este important ca notificarea de retur să fie transmisă înaintea expedierii coletului. În cazul în care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, deși pachetul este intact, Lashez își rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimițând produsele în starea în care au fost primite, înapoi la client.

 

Produsele pot fi returnate și pentru a se efectua un schimb cu același produs sau o schimbare de măsură. Sunt acceptate la retur produsele care prezintă defecte, nu corespund cu imaginea și descrierea sau nu sunt produsele comandate.

Returnarea banilor

Restituirea contravalorii produselor se face în cazul în care produsul sau produsele nu pot fi înlocuite sau schimbate. Returnarea banilor se face prin transfer bancar  în termen de maxim 14 zile calendaristice  de la recepția produsului sau produselor returnate dacă sunt îndeplinite toate condițiile de retur.

Se restituie contravaloarea produselor cumpărate, exceptând costurile de transport, în cazul în care toate condițiile de retur sunt îndeplinite.

 


Adresa retur:

S.C. ALYA TEKSTIL TURIZM TICARET & SANAYII ROMANIA S.R.L

Prin curier: Strada Torentului, nr 1-5, etaj 1, Sector 2, Bucuresti depozit Lashez

 

 

Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay