Lashez.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.


Aveți întrebări?
Franciza Lashez, o oportunitate unică
Franciza Lashez, o oportunitate unică

În mai puțin de trei ani, am reușit să aducem un suflu nou pe piața creației vestimentare feminine românești. Îndrăznim combinații surprinzătoare pentru a găsi, sezon de sezon, echilibrul între tendințele dictate de marii designeri pe podiumurile internaționale și confortul necesar în viața cotidiană. Lashez dă acces tuturor femeilor în lumea fascinantă a modei marilor podiumuri. Văzută din spatele luminii reflectoarelor, până atunci o lume exclusivă și elitistă, devine parte din viața de zi cu zi.

Cu fiecare nouă colecție încercăm să redecorăm acea lume în care fiecare femeie să se poată transforma, să-și găsească acea expresie unică a feminității ei și să o pună în valoare. O enclavă a culorilor, combinației de stiluri, imprimeurilor și materialelor textile, colecțiile Lashez sunt inspirate de femeia modernă, activă, care nu-și permite să se limiteze la un singur stil și al cărei program par un interminabil maraton de roluri.

De ce franciza Lashez?

Pornirea unei noi afaceri de la zero cere antreprenorilor să investeasă mii de euro pentru a crea un model de afaceri care poate sau nu poate fi de succes. Noi am găsit acel model de succes. Afacerea Lashez a crescut exponențial în ultimii ani, ajungând în prezent la 14 magazine, la o notorietate ridicată a brandului și la o prezență internațională, cu două magazine în Istanbul și unul la Chișinău.

Ce conține pachetul de franciză?

Acces la o piață în continuă creștere, cea a pieței designului, producției și comercializării produselor vestimentare pentru femei;
Un buget rezonabil pentru start-up
Training și susținere din partea echipei Lashez
Acces la un plan de marketing și buget pentru promovare
Concept și mobilier pentru magazin
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@lashez.com sau la numărul de telefon (+40) 0732.143.766

 

Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay